Vistu spārniņi grilam karstajā marinādē

Pagatavošana: 30 min.   Porcijas: 4-6     Sarežģītība: viegli

Aizvien biežāk dodamies pie dabas un izmantojam katru iespēju uzrīkot pikniku. Tāpēc grila eksperti piedāvā vēl vienu recepti, kura pusdienas pie dabas krūts padarīs īpašas un atmiņā paliekošas!

 

Sastāvdaļas:

 

1 kg vistu spārniņi


Marinādei:
2 ēd.k. sinepes
2 ēd.k. citrona sula
2 tējk. cukurs
2 tējk. pipari
2 tējk. sāls

Pagatavošana:

 

1. Katlā ielej apm. 1l ūdens un pievieno visas marinādes sastāvdaļas. Marinādi uzkarsē, bet nevāra. Ar karstu marinādi pārlej spārniņus un atstāj istabas temperatūrā marinēties apm. 2 st.

 

2. Spārniņus cep uz grila, ik pa brīdim apgrozot, apm 15-20 min.