Uzkodas ar cāļa cepamdesiņām

Porcijas: 4     Sarežģītība: viegli

Šoreiz Jolanta pastāstīs interesantu, bet vienkārši pagatavojamu recepti, kas bagaātinās ikviena mēroga svinību galdu.

Video: www.grilaskola.lv

Sastāvdaļas:

 

1 iep. cāļa cepamās desiņas "Marienbāde"

100g Fetas siers

100g kūpināts siers

100g olīvas bez kauliņiem

100g marinēti šampinjoni

100g marinēti gurķīši

baziliks

koka irbulīši

Pagatavošana:

 

Desiņas cep uz grila līdz gatavībai, sagriež smalkāk. Sieru sagriež kubiņos vai trīsstūrīšos. Uz irbulīšiem pamīšus uzdur bazilika lapiņas, cāļa desiņas, gurķus, sieru, olīvas un šampinjonus.