Siera un bekona kebabi

Pagatavošana: 20 min.      Porcijas: 2      Sarežģītība: viegli

Šašliks jau apnicis? Arī liellopa steiks jau baudīts? Un grilēts lasis liekas jau ierasts ēdiens? Pagatavo siera kebabus!

 

Sastāvdaļas:

 

200g siers ar ķiplokiem
6 bekona šķēles
4 resni zaļie loki
2 gurķi
2 ēd.k. krējums
sāls, svaigi malti pipari pēc garšas

Pagatavošana:

 

1. Sieru sagriež palielos kubiņos. Lokus noskalo ja ir nepieciešams un sagriež tikai baltās daļas apm. 2 cm lielos gabalos.

 

2. Siera kubiņus ietin bekona strēmelēs, sadur uz iesmiem pamīšus ar lokiem.

 

3. Cep uz grila apmēram 4-5 minūtes no katras puses līdz bekons ir apciepies.

 

4. Svaigus gurķus nomazgā un  sagriež. Atlikušos lokus sagriež, pievieno gruķiem, pievieno arī krējumu, sāli, svaigi maltus piparus pēc garšas im samaisa.

 

5. Kebabus pasniedz ar gurķu salātiem.