Pīrāgs ar gailenēm un cāļa gaļas šašliku

Porcijas: 4     Sarežģītība: viegli

Jolanta salasījusi gailenītes steidzas tās pagatavot. Protams, neiztikt bez lieliskā "Marienbāde" cāļa gaļas šašlika.

Video: www.grilaskola.lv

Sastāvdaļas:

 

400g cāļa šašliks pikantā marinādē "Marienbāde"

400g kārtainā rauga mīkla

200g svaigas gailenes

125g mīkstais siers Brī vai Kamambers

dilles

Pagatavošana:

 

Mīklu saliek uz paplātēm un atkausē. Pa to laiku sagriež mazākos gabalos gaļu. Sēnes notīra no sūnām un zemes, lielākās sēnes sagriež smalkāk, mazākās atstāj veselas. Sieru sagriež škēlītēs. Uz atkausētas mīklas izklāj sieru, pa virsu kārto gaļu un sēnes. Pārkaisa ar svaigām dillēm. Cep uz grila apsedzot ar vāku 120 grādos 45 minūtes. Pasniedz siltu vai atdzesētu.