Pikantais maltās gaļas sautējums ar pupiņām un kukurūzu

Porcijas: 4     Sarežģītība: viegli

Šajā Grila skola sižetā īpaši priecēsim asu izjūtu cienītājus.

Video: www.grilaskola.lv

Sastāvdaļas:


450 g cāļa filejas maltās gaļas masa
1 paprika
600 g konservētas pupiņas tomātu mērcē
400 g konservēta kukurūza
400 g sasmalcināti konservēti tomāti
200 g Čedaras siers
sāls un čili pēc garšas
 

Pagatavošana:

 

Papriku sagriež uz pusēm, iztīra sēklas un sagriež kubiņos.

Uzkarsē pannu un apcep malto gaļu. Pievieno papriku un apcep arī to. Tad pievieno pupiņas, konservētus tomātus, čili pastu vai piparus un cep vēl minūtes piecas. Pašās beigās pievieno kukurūzu, apmaisa un vēl minūtes piecas pacep.

Pasniedz, pārkaisot ar sieru. Klāt var pasniegt načos čipsus vai tortiljas plāceņus.