Hotdogi ar cāļa gaļas desiņām

Porcijas: 4     Sarežģītība: viegli

"Grila skola" un Jolanta šoreiz pastāstīs kā pagatavot hotdogus, jeb karstos suņus.

Video: www.grilaskola.lv

Sastāvdaļas:

 

1 iep. cāļa cepamās desiņas "Marienbāde"

100g siers

10 bekona šķēles

hotdogu maizītes

mērces vai salāti pildīšanai

marinēti Halapenjo

pipari pēc izvēles

Pagatavošana:

 

Sieru sagriež strēmelītēs. Desiņas iegriež gareniski un katru desiņu piepilda ar sieru. Ja vēlas hotdogus asākus, tad ieliek kopā ar sieru arī pa kādai Halapenjo ripiņai.

Katru desiņu ietin bekona šķēlē un cep uz grila. Maizītes iegriež gareniski, piepilda ar salātiem vai mērcēm pēc savas gaumes un liek pa vienai desiņai.