Cāļa pusspārni ar dārzeņiem

Porcijas: 4     Sarežģītība: viegli

Šoreiz pagatavosim kārtīgu, sātīgu ēdienu, kas neļaus nosalt un sniegs sāta sajūtu. Gatavosim romiešu podā.

Video: www.grilaskola.lv

Sastāvdaļas:

 

1 iep. cāļa pusspārni brūkleņu pikantā marinādē "Marienbāde"

1 iep. cāļa pusspārni sarkano apelsīnu marinādē "Marienbāde"

6-8 jauni kartupeļi

2-3 burkāni

400g sasmalcināti koservēti tomāti

350g lečo

Pagatavošana:

 

Kartupeļus un burkānus nomazgā un, ja nepieciešams, nomizo. Sagriež ne pārāk smalkos gabalos. Dārzeņus liek romiešu podā, pa virsu kārto cāļa spārniņus. Pārlej ar konservētiem tomātiem un lečo. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus, bet mums tie neprasījās. Podu apsedz ar vāku un liek iepriekš uzkarsētā grilā. Grila vāku aizver. Gatavo 250 grādos apmēram 1 stundu.