Asā marināde gaļai

Daudzums: 2 kg gaļas     Sarežģītība: viegli

Jums medībās paveicies? Vai vienkārši no lielveikala esat pārnesuši labu cūkgaļas vai liellopa gabalu un iecere to pagatavot uz oglēm? Šī recepte noderēs!

 

 

Sastāvdaļas:

 

5 ēd.k. adžika
3 ķiploka daiviņas
olīveļļa
1 ēd.k. smaržīgie pipari
1 ēd.k. melnie pipari
sāls

 

 

Pagatavošana:

 

1. Smaržīgos un melnos piparus saberž piestā ar ķiplokiem, pievieno adžikai. Šajā masā iemaisa gaļu. Pievieno eļļu tik daudz, lai marināde vienmērīgi apklāj gaļas gabaliņus. Marinē vēsā vietā apm. 6 st.
2. Gaļu uzdur uz iesmiem un cep uz karstām oglēm līdz gatavībai.